Odkryj z nami sekrety koreańskiej sztuki kiszenia podczas warsztatu "Tradycji która łączy"! Nieważne, czy jesteś mistrzem fermentacji, czy dopiero zaczynasz swoją przygodę – razem stworzymy pyszne kimchi!
Co zapewniamy? 🎁
Autentyczną, koreańską pastę kimchi (gochujaru)
Narzędzia i przyjazną atmosferę
Przepisy i wiedzę
Co musicie zabrać ze sobą? 🎒
Kapustę pekińską (1 duża główka)
Warzywa dodatkowe (marchewka, rzodkiew, szczypiorek)
Dwa słoiki (ok. 1L) na wynos
Fartuszek i rękawiczki jednorazowe
📅 KIEDY: Sobota, 8 listopada, godzina 16:00
📍 GDZIE: Radość, ul. Zimowa 2
To idealna okazja, by poznać nowych ludzi, nauczyć się czegoś nowego i zabrać do domu słoik pełen zdrowia!
👉 Prosimy o potwierdzenie obecności do 07.11!
Do zobaczenia w Radości! 👋
#KimchiWarsztaty #TradycjaKtoraLaczy #Radość #Gotowanie #KuchniaKoreanska #Fermentacja #DIY #WydarzenieKulinarne

Brak komentarzy:
Prześlij komentarz